2014-04-13 10:29:39• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Sokat változik mostanában

Napi horoszkóp április 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha a kedvese féltékenykedik, azt ugyan jogtalannak találhatja, valamilyen szinten azonban mégiscsak jogosnak. Ön nagyon sokat változik mostanában. Ez azzal jár, hogy a régi kapcsolata is átértelmeződik. Beszéljék meg, hogyan!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A lustálkodás önnek megy a legjobban valamennyi jegy közül. Nem kell ezért szégyenkeznie, nyugodtan lazítson. De, ha lehet, ne a fülledt ágyban, hanem inkább valamilyen vízpart fövenyén. A napfürdőzés már időszerű!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nem érdemes az egész napját egy hiába remélt telefonhívásra várva töltenie. Az élmény akkor lesz az öné, ha utána megy. Amit eddig társkapcsolatnak vélt, az lehet, csak tapasztalatszerzés volt. Hagyja, hogy a másik fusson ön után!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Sajnos nem kerülheti el a munkát ezen a hétvégén, ám ezt valószínűleg az otthonában kell elvégeznie. Talán felújításba kezd, vagy a kert körül van sok teendője. Az biztos, hogy ezt a nem kötelező tevékenységet nagyobb lelkesültséggel végzi.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Úgy érzi, kedvese a nem teljesen együttműködő önnel. De azért, mert máshogy értékel, máshogy lát bizonyos dolgokat, ez nincs teljesen így. Hallgassa meg és értékelje az ő érveit, koncepcióját is. Néha hasznos, ha van ellenvélemény.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Rengeteg a tennivalója. De persze igazából csak annyi van, amennyit magának csinál, vagy amennyire hagyja magát frusztrálni általa. Ha port törölni van kedve, hát tegye. De nem jobb volna inkább biciklizni egyet a gyerekével?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Egy családi, vagy baráti összejövetelre hivatalos ma, azonban igazából semmi kedve nincsen részt venni rajta. Ha akar, persze találhat kibúvót. De önmagában az is érv lehet, hogy jobban szeretne olvasni egy érdekes könyvet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Elege van a mindennapos veszekedésekből, ezért ön teszi meg azt, amit senki más: az első lépést a békülés felé. Ha így tesz, maga is meglepődik, milyen könnyen ráállnak a többiek is. Hiszen valójában mindenkit békére vágyik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Szép hétvégére számíthatnak a Nyilas jegyűek. Nosztalgikus napra számíthat, talán felelevenít egy régi kapcsolatot, vagy meglátogat egy hajdani kedves helyszínt a társával. Persze minden más lesz, de mégis ugyanaz.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A kötelezettségei ma ráérnek, tegye inkább azt, amihez a leginkább kedve van. Az időről is jobb megfeledkeznie. Legalábbis arról, amit az órák mérnek. A saját belső idejéhez alkalmazkodjon, akkor van esélye magára találni.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nagyon jó napra számíthatnak a Vízöntők. Annál jobbra, minél önzetlenebb, minél adakozóbb tud lenni. Ha jót akar tenni a családjának, vigye el őket valami természeti környezetbe, vagy látogassanak meg egy olyan várost, ahol még sosem jártak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Egy családtagja kiáll ma ön mellett, habár tudja, hogy ön is kicsit oka annak a helyzetnek, mely miatt mások szemrehányást tesznek önnek. Önt pont ez hatja meg, és inspirálj arra, hogy a jövőben minden másképp legyen.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: